name:
email:
YES HYPNOBIRTHING
(ONDERDEEL VAN YES ZWANGER)
WAT IS HYPNOBIRTHING?
 gRATIS DOWNLOADEN:
Mijn FAVORIETE 
ontspannings oefening
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies, sem vitae aliquet ultrices, dolor dolor pretium tellus, vel maximus ante neque non mi. Cras fringilla volutpat felis, non mollis dolor pulvinar efficitur. Suspendisse at ex ultrices, ultricies lectus ac, egestas odio. Nam efficitur est vel sapien venenatis, ac aliquet enim placerat. Sed quis ipsum non sem porttitor volutpat. Ut finibus sagittis justo, ut mollis ante rhoncus ut. 
SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF
 Het enige wat je hoeft te doen is je naam en emailadres invullen:
PIJNVRIJ BEVALLEN?
Toen ik net begon als doula had ik een website waarop ik had staan:"Ik zal maar met de deur in huis vallen, bevallen is geen pretje!" Toen kreeg ik een reactie van iemand dat ik dan waarschijnlijk nog nooit van HYPNOBIRTHING had gehoord! Ehm nee, dat klopt! Ik ben mama van 3 jongens maar tot dan toe had ik er inderdaad nog nooit van gehoord. En heel eerlijk, als ik er wel van had gehoord, had ik waarschijnlijk gedacht dat het niks voor mij was, dat het te zweverig voor me zou zijn.
  
Maar door die opmerking was ik wel nieuwsgierig geworden. En hey, als doula moet je goed weten wat er op de markt is toch? Dus ik ben onderzoek gaan doen. En het intrigeerde me. Leuzen als "pijnvrij bevallen" kwamen langs. En jaaa daaag....
heb het 3x zelf gedaan dus daar geloofde ik geen snars van.

En toch he, ik wilde er meer van weten. Dus heb ik me opgegeven voor de opleiding HypnoBirthing Practitioner. En echt, tijdens de opleiding was het alsof er puzzelstukjes naar beneden vielen. Dat ik echt dacht van oooohhhhh, kan het zo ook?
Soms krijg ik wel eens de vraag, goh, wil je dan toch niet nog een keer het proces door, nog een keer zwanger, nog een keer bevallen? En ja, het triggert me. En met alle kennis die ik nu heb, zou ik het dolgraag eens een keer in de praktijk willen brengen. Ware het niet dat ons gezin al heel erg compleet voelt en ik dit nu overlaat aan mijn cursisten.

Regelmatig ontvang ik geboorteverhaal, prachtige verhalen van sterke mama's die hun kindje in vertrouwen op de wereld hebben gezet. Zo af en toe zit er dan een verhaal tussen dat ze echt pijnvrij zijn bevallen! Dit wil trouwens niet zeggen dat ze hun baby met 1x niezen geboren is. Alleen hetgeen wat ze voelen, omschrijven ze niet als pijn.

Verder hou ik me trouwens verre van deze uitspraken. Ik vind het belangrijker dat je weet hoe je de regie kunt pakken, en dat je trots bent op jezelf, hoe de bevalling ook verloopt. Dat je vertrouwen hebt in het proces en in jezelf! En dat begint al tijdens de zwangerschap. Door jezelf goed voor te bereiden en dit neem je mee naar je bevalling. En sterker nog, als je vertrouwen hebt in je bevalling en als je daar trots op bent, dan neem je dit ook mee naar je kraamtijd.

Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Ben je nieuwsgierig naar mij en naar mijn cursus? Kijk dan snel verder, ik vertel het je graag!
De stappen die jij al kunt nemen 
voor een ontspannende bevalling!
STAP #1:
Boost je kennis
Als je weet wat spanning en stress met je doet, zorg je er wel voor dat je zoveel mogelijk in ontspanning bent. Kennis over wat je er in je lijf gebeurt, geeft je het vertrouwen om met je lijf mee te werken. 
STAP #2: 
Train je mind 
Je kunt je mind tijdens je zwangerschap al voorbereiden op de bevalling. Klinkt raar, maar dat is precies wat sporters ook doen! Ik leer je graag de tools zodat ook jij heel simpel je mind kunt trainen
STAP #3: 
Neem de regie
Veel horrorbevallingen hebben iets met elkaar gemeen. Namelijk niet zozeer wat er is gebeurt maar meer "hoe" het is gebeurt. Door de regie te nemen, zorg je ervoor dat de bevalling je niet overkomt!
 WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE CURSUS:
KARLIJN EN BART
"Ik heb door de cursus zo een zelfvertrouwen boost gekregen dat het me niet meer uitmaakte hoe het kind eruit kwam. Of dat kind nu bij wijze van spreken met 3 armen en 5 benen eruit ging komen, maakte mij helemaal niet meer uit."
PRIVE CURSUS
IRIS EN  PARTNER
"Ik heb de bevalling beleefd als iets wat we echt samen hebben gedaan."

"Als ik iets aan de bevalling zou mogen veranderen, zou ik niet weten wat."
GROEPSCURSUS
LEONI EN ARNOLD
"Je kunt wel een geboorteplan opstellen, maar Jolanda kan je heel goed vertellen over wat je dan zelf kunt bepalen, want je hebt eigenlijk geen idee wat je allemaal kunt bepalen"

PRIVE CURSUS
WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN:
Wil je graag andere zwangeren ontmoeten? Dan is een van deze mogelijkheden zeker iets voor jou!
GROEPSCURSUS HYPNOBIRTHING
EENDAAGSE
HYPNOBIRTHING
ONLINE CURSUS
HYPNOBIRTHING
Wil je graag alle informatie in je eigen tempo doen met alle aandacht alleen voor jou? 
Dan is een van deze mogelijkheden zeker iets voor jou!
PRIVE CURSUS HYPNOBIRTHING
MINI CURSUS
HYPNOBIRTHING
ONLINE CURSUS
HYPNOBIRTHING
Contact:
De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039

jolanda@degeboortepartner.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Diensten
 •  Groepscursus HYPNOBIRTHING
 •  Eendaagse cursus HYPNOBIRTHING
 •  Privecursus HYPNOBIRTHING
 •  Mini cursus HYPNOBIRTHING
 •  Online cursus HYPNOBIRTHING
 •  Doula begeleiding
 •  Post Partum Doula begeleiding
 •  Verhuur 
 •  Zwangerschapsmassage
 •  Stuitbehandeling
Social Media
Jolanda van den Bosch
 •  Doula (zwangerschaps en bevallingscoach)
 • HypnoBirthing Practitioner
 • IEMT Coach
 •  Hypnose Coach
 •  Spinning Babies 
Copyright © 2018 - DE GEBOORTEPARTNER